Silver streams, in sickness. In health.

Jag vågade mig på lite Photoshop ikväll igen.
Jag vet att det är rätt mycket oskärpa, att kontrasterna inte är optimala, att ljussättningen på tornet inte stämmer och så, men jag är rätt nöjd ändå.
Tanken var att jag skulle försöka göra en planet från scratch, och lägga den i bakgrunden. Sen började jag göra ett torn av något slag, och testade samtidigt att använda en textur för att göra materialet trovärdigt. Hade inte provat det förut, så det var kul!

Här är bilden med lite högre upplösning.


So we fall on warm silence

Jag har blivit utmanad av Nellie.

Så här går det till:
- Varje bloggare börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir utmanade ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är utmanade & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

~~~~Sex saker som ni kanske inte visste om mig:~~~~

- Jag är rätt systematisk i allt jag gör. Om jag ska göra upprepade rörelser, som typ att plocka ur diskmaskinen, så har jag alltid en särskild taktik och mönster jag följer. Skulle aldrig kunna ta t ex en kniv, och sen en tallrik, och sn en mugg. Funkar inte.
En av de behagligaste känslorna jag vet är däremot då jag faktiskt lyckas bryta mot mönstret och t ex. tar besticken först eller nåt. :D

- Jag kan inte röra vid mina syskon. Det känns väldigt obehagligt på något vis, äckligt. Ifall min bror sträcker sig efter mjölk och lyckas vidröra min arm i rörelsen så drar jag snabbt undan den. Vet inte riktigt vad det beror på. Det brukar göra det rätt jobbigt ifall jag då ska sitta mellan dom i bilen eller så!

- Jag bryr mig väldigt mycket om vad mina vänner tycker om mig. Personer jag inte känner får tycka och tro vad helst de vill, men jag vill inte att de jag känner ska börja tycka att jag är dryg eller dum i huvudet.

- Ibland så blir jag ledsen för att jag inte har någonting att vara upprörd eller ledsen för. Nästan alla mina vänner har någon väldigt stor händelse som kan smyga sig på dem i vardagen och göra så att dom typ stannar hemma från skolan och sånt.
Jag har ingen sån sak alls. Ingen person som har dött som jag älskade, ingen traumatisk uppväxt whatsoever. Känns väldigt dumt att vara ledsen för att inte ha haft någon hemsk händelse i livet, men så är det.

- Jag överdriver ofta händelser då jag berättar dom, och ibland så kan jag hitta på händelser från scratch. Bara för att ha någonting kul att berätta. Jag ljuger inte om allvarligare saker däremot!

- Jag har aldrig varit kär. Nån gång har jag väl trott att "Det här är säkert kärlek", och så har det visat sig att det bara var attraktion blandat med den sortens intresse man får för personer som verkar jättekul, trevliga, snygga och så vidare.
Jag söker inte efter det heller, just nu. Jag har haft perioder där jag varit nere för att alla verkar så lyckliga tillsammans med sina nya flickvänner/pojkvänner, men sen har jag ryckt upp mig och tänkt att det går att leva bra och vara glad som satan ändå! :D

Jag vet inte vilka jag vill utmana, så feel free to kopiera själva!

The Moment I Said It

Under natten till den här dagen så drömde jag rätt mycket som jag kommer ihåg. Mycket tydligt som fortfarande sitter fast i huvudet, och som jag ska skriva ner någonstans.

En av händelserna, en av känslorna stannade kvar starkare än andra. Har förstärkts särskilt nu under kvällen/natten, då jag tittat på serier och på det viset blivit påmind. Om något som jag annars inte skulle ha reflekterat över lika mycket alls.

Jag drömde att jag skulle bli pappa.
Hemskt märklig känsla.
Min reaktion i drömmen var inte överdriven, ingen tydlig panik. Nervositet och glädje är det starkaste intrycket som fastnade.
Idag har jag gått runt med den spända känslan av att vara åtta och en halv månad ifrån att bli pappa.
Galet bisarrt. Ingenting i verkligheten har gjort så att jag känt så, utan det är helt och hållet enbart drömmen.

Jag har knappt funderat på hur det skulle kännas att vara förälder, på riktigt.
Att någon skulle se på mig på det viset som jag sett på min pappa.
Det enda jag kan säga att jag tänkt på är att jag inte skulle fixa det nu, i den här åldern, med det här sinnet.
Dröm. Återkom till mig om, säg, fem-sex år istället.

Jag vet inte om känslan kommer hålla i sig till imorgon, men det var lite mysigt så länge det varade.
Nu borde jag försöka somna!


I'll be shielding your eyes. Please, will you shield mine?

Igår var jag på fest. En av de bästa fester jag varit på, utan tvekan! Väldigt många ansikten jag kände igen, som jag inte pratat med på länge, och vissa mer efterlängtade att få träffa än andra.

Och våren håller på att krypa fram! Det är plusgrader ute! Titta, jag vågade mig tillochmed på att springa ut lite hastigt och fota mig! Något som jag typ aldrig gjort tidigare.



Jag är gladare än vad jag ser ut att vara!

Aerodynamic, one more time

Kom på att jag typ aldrig riktigt har visat hur jag ser ut, så here goes:


Där är jag!

Jag uppdaterar och berättat att jag är glad ikväll för ingen egentlig anledning, förutom för att det snart är sportlov, och för att jag ser väldigt mycket fram emot sommaren!
Och för att säga att bandets EP är på inrullning, de sista sakerna fixas nu. Rätt taggad på hur det kommer bli!

Blev ett väldigt kort inlägg, men man får vara nöjd för det lilla i livet.

RSS 2.0