Young Pilgrims

guess I'm dreaming again, let's be more than this


Jag har börjat få lite mer kontroll över skolan nu än förut, vilket är bra, eftersom att jag måste in på Musiklinjen på Midgård. Faktum är ju faktiskt att jag inte har nåt andrahandsval, jag vet inte vad jag skulle vilja gå annars.
Får helt enkelt satsa allt på att komma in på Musiklinjen.

Annars så är jag lika lycklig som jag brukar vara! Allt är fint och så, inga problem (förutom möjligtvis en eller två jobbiga tjejer som fortfarande inte gett upp om mig) eller så, utan jag mår jättebra!
Har hittat en tjej som jag faktiskt gillar mycket nu, jag har inte mött henne i verkligheten än, men får träffa henne på våran spelning på Midgård! Det lär bli rätt så stelt antar jag, men det är det väl nästan alltid i början första gången man möter någon.
Eller så blir det som motsatsen! Totalt jättelätt att prata och skämta! Det skulle vara lite fint tror jag.

Apropå spelning på Midgård, vårat band är allmänt till MusikDirekt den 8:de februari, en av Sveriges största tävlingar för unga musiker, och vi hoppas verkligen på att det kommer gå bra. Jag tror att 700-800 band i hela Sverige skulle vara med, så jag tror verkligen inte att vi tar hem priset direkt!
Däremot så kanske vi fixar oss vidare till länsfinal- vem vet?
Vi får 10 minuter på oss att spela så bra som möjligt, äga scenen, vara snygga och glada, ha kontakt med juryn och med varrandra. Sen får vi se.
Det ÄR ju faktiskt våran första spelning, så vi (jag) lär ju messa-upp det minst nån gång, men då låtsas man som ingenting och ser glad ut istället! Myspys, är så sjuukt peppad på det! 8:De februari!

Vi ska spela på Hamnis nästa måndad också, men vi har inte fått veta datum, så vi får se där.



Ifall jag kommer på nånting som jag behöver berätta för de få som faktiskt läser min blogg så skriver jag igen!

RSS 2.0