Silver Tongue #2

Det var ett bra tag sen jag skrev lite här!
Jag har börjat förlora skol-orken nu, idag så kände jag bara; "Snälla, ta bort allt som har med hemuppgifter att göra, och ge mig lov!". Det hände inte. Jag gjorde det bästa av dagen och var jätteglad istället, det gick faktiskt rätt så bra, tack vare Petter, Axel, Klara och Hanna!
Matte-nationella på torsdag, jag måste fixa det, minst G! Måste höja mig i ett eller två ämnen. Minst. Film-linjen är ett måste, nu när musik-linjen ligger så långt bort.

Vädret har förändrats till det bättre iallafall! Mycket varmare nu så jag har valt att skippat jackan, för nu äre vår. Nostalgikänslan från förra årets vår/sommar har kommit nu, så jag går och tuggar på jordgubbs-tuggummin och lyssnar på Secrets Don't Make Friends och saknar Linnea Starfucker. Längesen jag pratade med henne!

Filmkvällarna har nyligen tagit sin start, nu hemma hos Maja, senast i lördags! Petter fick träffa henne på riktigt för ett par dagar sedan, de kom tydligen jättebra överrens (de knuffade varrandra i vattenpölar hela tiden). Han var med på filmkvällen också, det var halvparty!
Petter och Enar tog f.ö slut idag. Aerisdies/Bebop/EmoPetter är nu på min sida, singelkillarna_92 på nya äventyr. Vi får se hur det här slutar.

JAG SAKNAR FILMKVÄLLARNA!
Ge mig massor av dem under sommaren, och helst med såna som Lo, Ida, Maja, Petter, Hanna, Milla, Axel och resten av världen. Massor av skabb-emo 93:or, jag saknar till och med dem.
Åh, jag saknar det så mycket så att det gör ont.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Ser framemot sommarlov, kanske? Eller kanske att jag har slut på pengar, och förmodligen måste gå hem imorrn? Äsch, jag är inge intressant. ^^
Skriver nån gång framöver, vi får se när!

image8


- Så många fina i våran klass tycker jag. Vissa är lite bättre än andra förstås, men jag gillar de flesta ändå!
Linnea, Petter, Axel, Elin, Hanna, Jessica, jag gillar er fett mycket, även fast det kanske inte märks hela tiden.

RSS 2.0