I need to vacuum under here, anyway.

Så, här är det vi spelade in med bandet.
Du kommer att behöva ett torrentprogram för att kunna tanka hem musiken. Det här är helt lagligt, eftersom att det är vi som äger musiken. Hoppas ni tycker om det!

I curse too much to be considered true.

Nu när skolan har kommit igång så känns det inte alls lika farligt som jag var orolig för. PA100 kommer nog tära lite på mig, men det får jag ta hand om då de tyngre bitarna väl kommer!

Ska väl upplysa alla om att Sorry, Let's Bowl! har bestämt sig för att lägga av, på grund av personliga orsaker. Inget bråk eller så, vi kände att det var bekvämast på det viset just nu.
Våran EP lär dyka upp i en länk här någonstans då den väl hamnar på nätet, just wait!

Ska försöka hitta något att göra imorgonkväll (lördag alltså, för er som ser "efter tolv" som nästa dag). Blev inte en så givande kväll på något vis för mig, och det ångrar jag lite. Hör gärna av er ifall det är någon som känner mig som har något på gång! Fest, get-together, whatever. Öppen för förslag!

Har nu fått för mig att jag ska försöka ta mig till Stockholm under höstlovet. Iallafall under några dagar. Bara för att, lite oplanerat sådär. Söker bostad för tillfället. Har eventuellt ett litet hem som det ser ut nu, men det är långt ifrån bekräftat. Håller tummarna ändå!

Och på en helt annan punkt, kärlek har börjat förarga mig igen. Tror att jag bråkar lite för mycket med mitt sinne.

Nu har jag inte längre något att skriva om, så jag lämnar det såhär.
Live long and prosper. \\//

RSS 2.0