Sunset (Bird of Prey)

Notre avenir est incertain, Quand le malin défie le bien


Jag kollade just upp statistiken för min blogg, och upptäckte att det var många som hade besökt min blogg för ett par dagar sen! Surprise! Lycklig jag blev!

Nu ska jag ta och skriva mina åsikter om TokioHotel-fenomenet (som jag f.ö skrev om i ett diarium på Apberget.se också)
Here goes;

Att Tokio Hotel suger är det många som påstår. "Hata Tokio Hotel" är vanligt här i samhället.

Det är också vanligt med motsatsen, "Älska TH für immer und immer" är inte så ovanligt det heller.

Utan att hoppa på någon av sidorna så säger jag att båda "överreagerar" på sitt sätt.

Älska-sidan blåser upp dem för mycket, gör en alldeles för stor grej av dem. De skulle kunna älska Tokio Hotel tillsammans med sina kompisar på ett tystare sätt än att skrika ut det på stan, där de vet att de kommer få respons tvärt emot.

Hat-sidan är ju minst lika korkade (om ni ursäktar ordvalet), med tanke på att de inte låter fansen få tycka som de gör, de skriker också ut sitt budskap i hopp om motsägelser så att de kan få "äga" de som tycker tvärtom, eller något annat ö.h.t.

 

Att ingen av dem accepterar de andras åsikter och smak är patetiskt, rent ut sagt. Att vara så koncentrerad på att få så många som möjligt att resa sig mot TH är onödigt. Samma energi skulle kunna användas till att resa sig t ex. mot moderaterna, mot nazism, you name it. Jag tvivlar starkt på att "hat" på nätet skulle få ett band (som börjar bli kända runt hela världen) att sluta spela sin musik.

 

Likväl så tycket jag att det är korkat att påpeka hur mycket man älskar TH på nätet, eftersom att de bara får "hat" eller samma positiva svar tillbaka. Det ger ingenting, de vinner inte på det, Tokio Hotel blir inte gladare osv etc. Det är som att be om att bli bombad via gästbok. Säkert ett bra sätt för att kamma gästboksinlägg och så, men inte ett bra sätt att stödja och sprida kärlek till Tokio Hotel.

 

Att folk tycker att musiken suger eller äger är en smakfråga, vissa gillar inte Metallica, andra älskar dem. Samma sak.

Jag tycker inte att det är så bra anledning till att hata ett band ifall sångaren sminkar sig, eller att de är framgångsrika på kort tid och överskattade av många hyperfans.

 

Personligen så gillar jag det mesta av deras musik, jag gillar Bills röst osv. Däremot så tycker jag att många av deras diehard-fans kan ge sig och lägga ner med att skrika ut "Ich liebe Tokio Hotel" på allmäna platser, eftersom att det inte ger nån positiv respons. Dåligt sätt att skaffa vänner på, helt enkelt.

Jag är helt enkelt rätt så likgiltig då det gäller TH, liksom då det gäller många andra band.

 

 Så! Klaar!

--

 

Nyår ser jag fram emot faktiskt, ska fira med Tove, David, Per, Julia och Katja. Jag vet att det är fler som kommer fira med oss, men jag vet inte vilka de är. ^^

Gott Nytt År! :)


For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic

I give it all my oxygen, to let the flames begin, to let the flames begin

Jag fick nyligen reda på att Midgård inte längre tar in på talang. Såå, förmodligen rök ungefär 75-80% av mina chanser att komma in på musiklinjen iochmed det beskedet.
Så jag får väl försöka jobba fett mycket nu sista terminen, lite fritid och mycket naila prov. ^^

Annars så har jag väl lyssnat mycket på The Used album In Love and Death och Paramores platta Riot, båda är sjukt bra band, kolla upp dem! 
Jag har sluppit undan alla yngre tjejer med intresse för äldre sminkade killar den här månaden, tror jag. Inga som jag lagt märke till hittils iaf.

Det har varit julafton nyligen, snart nyår (<34). På julaftonenenen fick jag;

  •  Playstation 2 med tillbehör och spel och thingies
  •  Pennor
  •  iPodbatteri!
  •  En box After Eight
  •  Spargris och affish
  •  Ny flanellskjorta 
  •  Pengarar
  •  Nya hörlurar
  •  Choklad av min fina syster ^^
  •  En akustisk gitarr! (Mamma vill inte att jag ska ta hennes hela tiden)
  •  Jag har säkert glömt nåt jätteviktigt också, men just nu så kommer jag inte på det. ^^

Så så har mitt liv typ varit hittils, har jag för mig. Ingen otippad kärlek eller så, bara plain som vanligt.
Nu peppar jag på nyårår! Jaaaa! Det blir firat hos Tove tillsammans med Julia och David och Per och Tarjej och Katja och så, jättefint! Behöver bara låna kostym av David tror jag.. Jag har ingen.

Lev väl, jag är faktiskt förvånad (och jättelycklig) över att nån faktiskt håller koll på min blogg då och då! :)

RSS 2.0