Devil Beside You

Bandet beslutade sig för att vara med i MusikDirekt tävlingen som är för hela Sverige, där ungdomsband tävlar om sjukt bra priser!
Först deltävlingar i några städer i länet, sen så går 8 vidare till länsfinal, och så går ETT band vidare till Sverige-final i Kalmar. Vi spelade förra helgen i Skellefteå, och vi gick minsann vidare till länsfinal! Woho!
Axel har fortfarande sina bilder i kameran, lägger förmodligen upp dem senare :)

Nu har jag inget mer att skriva förutom att skolan suger för tillfället. ^^

Nothing Ever Dies

Det känns som att jag på nåt sätt skriver mycket om att jag undrar över grejer hela tiden, och då blir inte texterna så lyckliga som jag skulle vilja att de var. Men nu blir det sånahär ändå, just för att jag känner att det här är saker jag behöver skriva av mig om.

Jag vill inte sitta kvar i den här positionen, som den bästa vännen man kan hitta, och inget mer. Jag vill bli förälskad, i just en person, och henne riskerar jag att bli "en nära vän" med.
Visst, det är en oerhört stor ära, och jag blir alltid lika lycklig över att andra faktiskt tycker så om mig.
Men fan, inte den här gången, jag vill inte!
Jag vet inte hur man gör för att bli förälskad, jag vet inte hur man gör för att få samma känslor tillbaka,
men för en gångsskull, då jag väl vill bli. Varför måste det vara så svårt.
Snart kommer jag börja tvivla på ifall jag ens ska försöka få nånting mellan oss, och det vill jag inte känna. Men jag är rädd att jag kommer känna så.

Hon är värd så mycket mer än dem hon har i sin närhet, men hon tycker säkert om dem.
bandrep1

Magic Kraut

För fan, svartsjuka. Lägg av, gå tillbaks till sängen och sov tills du har en anledning till att dyka upp igen. Och anledningen ska vara bra, inte upp och hoppa för att nåt sånt här händer hela tiden.

Varför ska jag ha så sjukt lätt för att bli svartsjuk över minsta grej?

RSS 2.0